A taxitársaságok új fegyvere

IoT taxi hívó gomb

Van egy dolog, amit az emberek 90%-a elvár, ha taxirendelésről van szó: Az autó legyen ott azonnal. Természetesen ezt az igényt nagyon nehéz kielégíteni, de megközelíteni nem lehetetlen.

Az utóbbi időkben egyre több megoldás született, melyeknek hála egyszerűsödött és gyorsult a taxirendelés menete. A következő nagy dobás azonban még a küszöböl áll, bár több társaság kísérletezik vele nagyon jó eredményekkel.

Csak egy gombnyomás és érkezik a taxi!

 

taxiKépzeljen el egy eszközt, amely mindössze egy gomb. Az Ön vállalkozásának hívógombja, melyet csupán ki kell helyeznie egy megfelelő helyre és amikor az ügyfél megnyomja a gombot, az azonnali értesítést küld Önnek.

 

Valljuk be, ennél egyszerűbben már nem igazán lehetne megoldani a taxirendelést. Nem kell telefonálni, okostelefon applikációkkal bíbelődni. Mindössze egy gombnyomás és a taxitársaság központja azonnal értesítést kap, hogy hová kértek taxit, majd értesítheti a legközelebbi járművet, hogy menjen a helyszínre. Mindezt tovább gondolhatjuk, ha minden, a társasághoz tartozó taxi rendelkezik nyomkövetéssel, és ezek az adatok egy központi felhőben elérhetők. Ebben az esetben ismerjük az összes taxi helyzetét és az ügyfél igénye is közvetlenül hozzánk fut be. Innentől egyetlen lépés, hogy egy mesterséges intelligencián alapuló rendszer kiválassza a legközelebbi taxit és értesítse a szükséges fuvarról. Ez a rendszer emberi beavatkozás nélkül üzemeltethető, ami azt jelenti, hogy rendkívüli költséghatékonyság érhető el a használatával.

Nem csak a taxitársaságok profitálhatnak a megoldásból…

Egy Hotel, Rendezvény helyszín, fürdő, vagy bármely sűrűn látogatott hely emelheti látogatói pozitív élményét és optimalizálhatja folyamatait az ehhez hasonló megoldásokkal.

IoT gomb eszköz

Mindezt lehetővé teszik a Micron Things által kínált IoT gomb megoldások. Amennyiben szeretné ügyfeleinek extrém módon leegyszerűsíteni a taxirendelést és ezzel növelni elköteleződésüket, Illetve optimalizálná saját céges folyamatait, keressen minket elérhetőségeinken vagy üzenjen az alábbi űrlap kitöltésével:

 

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük