MyBox Standard – Tasmota verzió

MyBox Standard – Tasmota verzió

120.000 Ft

A MyBox egy Wi-Fi kapcsolattal rendelkező, otthoni csomagátadó láda, amely lehetővé teszi a csomagok átvételét abban az esetben is, ha éppen nincs otthon senki. Az időtálló fémből készült láda magyar fejlesztésű és gyártású, amely a modern életstílushoz illeszkedik, kínálva a kényelmet és biztonságot. A termék egy intuitív mobil applikációval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a távoli nyitást és egyéni átvevőkódok generálását.

Kategória:

Leírás

A MyBox egy innovatív, Wi-Fi-kapcsolattal ellátott otthoni csomagátadó láda, amely a legújabb technológiát ötvözi a hétköznapi kényelemmel. Ez a magyar fejlesztésű és gyártású termék lehetővé teszi a csomagok biztonságos átvételét és tárolását akkor is, ha éppen senki nincs otthon. A láda elektronikája Tasmota firmware-rel rendelkezik, amely biztosítja az univerzális integrálás lehetőségét meglévő okosotthon vagy más rendszeredbe. A MyBox tökéletes megoldás azok számára, akik modern, biztonságos és kényelmes megoldást keresnek csomagjaik átvételére.

Fémből készült csomagátadó láda

MyBox méretek

A csomagátadó láda teljes egészében fémből készül. Standard típus esetén 500x400x267mm külső befoglaló méretekkel, RAL 7016 színnel. A működéshez Wi-Fi kapcsolat és folyamatos 12V DC tápellátás szükséges. Áramszünet esetén a láda kulccsal is nyitható. Igény esetén vállaljuk egyedi méretű és színű láda gyártását. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tasmota firmware

Tasmota logo A Tasmota egy nyílt forráskódú firmware, melyet Theo Arends fejleszt. Rengeteg okosotthon barkácsoló használja szerte a világon. Olyan funkciókat kínál, mint: MQTT, WebUI, HTTP vagy soros kommunikáció. Időzített és szabály alapú automatizációk konfigurálására is van lehetőség.

Az általunk szállított Tasmota verziójú MyBox csomagátadó láda gyárilag Tasmota firmware-rel rendelkezik. A láda beállítása és integrálása a felhasználóra van bízva, illetve fontos megemlíteni, hogy a Tasmota firmware-rel rendelkező ládák esetében a MyBox applikáció nem használható! Ezt mindenképpen vedd figyelembe vásárlás előtt és abban az esetben válaszd a Tasmota változatot, ha tisztában vagy a használatával.

 

 

Csomagátvétel akkor is, ha épp nincs otthon senki

A Tasmota firmware konfigurálásakor beállítható a számbillentyű használata is.

Csomagátadó láda távoli nyitása

 

A távoli nyitás funkció többféleképpen beállítható. MQTT és HTTP-n keresztül egyaránt megoldható. Így a megfelelő parancsot küldve a ládának, az azonnal kinyílik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MyBox Standard – Tasmota verzió” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím