Micron Things - IoT Webshop

MyBox Standard

120.000 Ft

A MyBox egy Wi-Fi kapcsolattal rendelkező, otthoni csomagátadó láda, amely lehetővé teszi a csomagok átvételét abban az esetben is, ha éppen nincs otthon senki. Az időtálló fémből készült láda magyar fejlesztésű és gyártású, amely a modern életstílushoz illeszkedik, kínálva a kényelmet és biztonságot. A termék egy intuitív mobil applikációval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a távoli nyitást és egyéni átvevőkódok generálását.

Kategória:

Leírás

A MyBox egy innovatív, Wi-Fi-kapcsolattal ellátott otthoni csomagátadó láda, amely a legújabb technológiát ötvözi a hétköznapi kényelemmel. Ez a magyar fejlesztésű és gyártású termék lehetővé teszi a csomagok biztonságos átvételét és tárolását akkor is, ha éppen senki nincs otthon. A robosztus, időtálló fémből készült láda egy intuitív mobilapplikáción keresztül irányítható, amely távoli nyitást és egyéni átvevőkódok generálását teszi lehetővé. A MyBox tökéletes megoldás azok számára, akik modern, biztonságos és kényelmes megoldást keresnek csomagjaik átvételére.

Fémből készült csomagátadó láda

MyBox méretek

A csomagátadó láda teljes egészében fémből készül. Standard típus esetén 500x400x267mm külső befoglaló méretekkel, RAL 7016 színnel. A működéshez Wi-Fi kapcsolat és folyamatos 12V DC tápellátás szükséges. Áramszünet esetén a láda kulccsal is nyitható. Igény esetén vállaljuk egyedi méretű és színű láda gyártását. Ilyen igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Intuitív mobil applikáció

MyBox app

 

 

Saját fejlesztésű applikációnk elérhető Androidra és iOS-re egyaránt. Az applikációval a következő funkciókra van lehetőség:

  • Csomagátvevő ládák hozzáadása saját fiókhoz, a ládák beállításainak kezelése
  • Láda azonnali nyitása applikációból
  • Nyitókódok generálása, megosztása, törlése
  • Tevékenységnapló megtekintése, ami tartalmazza a ládával kapcsolatos eseményeket
  • Kamera hozzáadása/élő kép megtekintése
  • Láda saját szoftverének távoli frissítése

 

Csomagátvétel akkor is, ha épp nincs otthon senki

A számkódos nyitás lehetővé teszi, hogy az előre generált nyitókódot megosszuk az arra jogosult személlyel (pl. Futárral), aki akkor nyithatja ki a ládát, amikor éppen ott  van a helyszínen. A nyitókódok lehetnek egyszer vagy többször használatosak, melyeket az applikációból egy koppintással számos felületen megoszthatsz (pl.: email. SMS, Messenger, Viber, WhatsApp, stb..).

Csomagátadó láda távoli nyitása

csomagautomata applikáció

 

Lehetőséged van a ládát bármikor, bárhonnan applikációból kinyitni. Mindössze internet elérésre van szükséged. Húzd el a lakat ikont és már nyílik is a láda. Az applikációban azt is láthatod, ha a láda fedelét lecsukták.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MyBox Standard” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím