Mobil applikáció
költséghatékonyan

Emeld vállalkozásod presztízsét ügyfeleid körében saját mobil applikációval

Gyors fejlesztés

A webview alkalmazások fejlesztése jelentősen gyorsabb

személyre szabott

Cégedre szabott dizájnnal és funkciókkal tesszük egyedivé az applikációt

Költséghatékony

Sokkal alacsonyabb költségszinttel találkozhatsz

létező weboldalad

applikációba csomagolva

Az applikáció fő elemét a meglévő weboldalad mobil nézete adja. Ezen kívül számos plusz elemet tudunk hozzáadni, amely növeli a használhatóságot és a felhasználói élményt

webview fejlesztés

Bejegyzések

webview mobil applikáció

Csak a képzeleted

Szab határt

Az alkalmazás a weboldal megjelenítésén kívül számos más feladatot is elláthat. Ilyen lehet például:

  • Külön nézetek az applikáción belül a weboldaltól eltérő tartalommal

  • Ügyfélszolgálat chat funkció

  • Kupon és pontgyűjtő rendszer

  • Menü rendszer

  • … és még sok más

Kinek ajánlott?

Abban az esetben ajánljuk a webview alkalmazásokat, amikor már adott egy mobilnézetre (is) optimalizált weboldal, amit az alkalmazás meg tud jeleníteni és nincs szükség speciális funkciókra az alkalmazáson belül. Összességében elmondható, hogy a webview alkalmazásokkal biztosíthatja ügyfelei számára a gyorsabb elérést és magasabb szintű felhasználói élményt olyan alkalmazás szintű funkciókkal kombinálva, melyek weboldal esetén nem elérhetőek.

Gyakran ismételt kérdések

Webview alkalmazást Android és iOS platformokra tudunk fejleszteni. Az alkalmazás PlayStore-ba és App Store-ba való publikálását is vállaljuk.
A fejlesztési időt nagyban befolyásolja, hogy a megrendelőnek pontosan mire van szüksége, például kért e egyedi funkciókat. A fejlesztési idő általában 4-10 nap.

Akárcsak az időt, az árat is az határozza meg, hogy a megrendelőnek pontosan mire van szüksége, ezért mindenképp árajánlat adása szükséges. A webview alkalmazások fejlesztési költsége jellemzően 100-400 ezer Forint közé szokott esni.

Természetesen az alkalmazás később bármikor módosítható és igény szerint bővíthető. Az alkalmazást már telepítő felhasználók értesítést kapnak az új verzióról és frissíthetik az új változatra.

Egy webview alkalmazás nem csak a már létező weboldalt jeleníti meg, hanem számos egyéb, csak applikációban megoldható funkciókat is tartalmazhat. Ezzel kapcsolatban mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a számodra leghasznosabb funkciókat valósíthassuk meg.

Természetesen harmadik féltől származó szolgáltatásra vagy funkció beépítésére is van lehetőség. (Pl. fizetési megoldások, API-k, stb.)

Vedd fel velünk a kapcsolatot